Izjava o varovanju osebnih podatkov in uporabi piškotkov

Varstvo osebnih podatkov

  • Zagotavljamo vam, da bomo vse podatke o vas, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
  • Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli namerno posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.
  • Podatki, ki nam jih boste posredovali, ne bodo uporabljeni v nobene druge namene kot pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo z registriranimi člani portala in naše spletne trgovine.
  • Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.
  • Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani.
  • Vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali pri vpisu ali pozneje, lahko kadarkoli preverite in tudi naknadno spremenite. Izbrišete pam jih lahko tako, da pošljete zahtevo na naš naslov.

 

Uporaba piškotkov

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran naloži na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani, saj brez njih denimo ne morete opraviti spletnega nakupa, prikazovanja vsebine v izbranem jeziku in podobno. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato vam priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so potrebni za nemoteno zagotavljanje spletnih storitev. Najpogostejše funkcije spletne strani brez piškotkov ne bi bile mogoče. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove nastavitve, s čimer je omogočeno učinkovitejše in hitrejše ogledovanje vsebine, nakupovanje in podobno.


Piškotki spletnega mesta www.bmc-trgovina.si

Piškotki, ki jih uporablja spletna stran www.bmc-trgovina.si, so zgolj piškotki, ki so nujni za osnovno delovanje spletne strani, kot so vaše osebne nastavitve, izbira jezika, vsebina vaše košarice, statstiko obiska strani in ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugh podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika.

Ime piškotka Namen Čas poteka Podjetje
osCid osnovno delovanje strani ob koncu seje BMC d.o.o.

 

Onemogočenje in upravljanje piškotkov

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani ne bodo delovale pravilno.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

Nadaljuj
 
   
         

BMC d.o.o.

PC Komenda
Pod javorji 5
SI1218 Komenda

Lokacija: Kliknite za ogled zemljevida

KONTAKTNI PODATKI

Telefon: (01) 831 31 56
Fax: (01) 831 56 30

GSM:041 712 500

E-mail: info (at) bmc-trgovina.si

DELOVNI ČAS TRGOVINE:

Delovnik: od 7.00 do 16.00

Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

         
 
Prva stran     Informacije      Pogoji poslovanja    Zasebnost informacij    Dostava in vračilo    Kontakt